Fondant, vagy sugarpaste, ahogy sokan nevezik:



Hozzávalók:
1/8 bögre hideg víz
1 1/2 kanál zselatin
4 bögre porcukor
1/4 bögre kukorica szirup
1 1/2 kanál glycerin
1-2 kanál növényi olaj

1.A zselatinport feloldjuk a vízben.
2. A porcukrot egy nagyobb tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricaszirupot és a glycerint.
3. Ezután a tűzről levett edény tartalmát a cukorhoz öntjük.
Fontos, hogy mind a kezünket, mind a fakanalat olajjal bőségesen dörzsöljük át.

Végül gyúrjuk át a fondant masszát, olajjal bekent felületen. Csomagoljuk be, és minimum fél órára tegyük hűvös helyre.
Használat előtt mindig gyúrd át porcukros felületen.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Tímea!
    Kérnék két dologban segítséget.
    1. ha receptet teszel fel nekünk nekem jobban segít ha grammokban, dekákban adod meg a hozzávalókat, mert a bögre, kanál tág fogalom, ahány annyi féle, és sokszor pontos adat kell.
    2. indulás óta kapom a hírleveledet, aminek örülök és nagyon klassz, de most az utolsó 3-4 alkalommal a videók linkjei nem jelennek meg. nem tudod miért?
    köszönöm a választ. Mária

    VálaszTörlés

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése