Miután elkészítettük a fondant masszát, és ki-ki kedve szerint színezte is, eljött az idő, hogy ráhelyezzük azt, a már krémmel megtöltött tortánkra. Mielőtt a fondant-bevonó a tortára kerül, mindenképpen kenjük be a torta felületét vajkrémmel, és tegyük legalább 1 órára a hűtőbe, ha van rá idő.
1. Kinyújtjuk a fondant masszát, a porcukorral megszórt munkalapon.

2. Rátekerjük a kinyújtott fondant-tot a sordófára, és a tortára helyezzük.


3. Kézzel, vagy fondant simítóval óvatosan, de határozottan rásimítjuk a bevonót a tortára.
4. Levágjuk a felesleges részeket, és kész is a fondant-tal bevont tortánk.

A következő kisfilmek (egyelőre angol nyelven) bemutatják, hogyan tudjuk a fondant masszát könnyedén a tortára helyezni:

A fondant massza elhelyezése nyújtófával

A fondant massza elhelyezése kézzel

A napokban elkészítem majd a saját kisfilmemet, magyar nyelven.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése